Χάρι Πότερ: Μία νέα μανία έρχεται


Η πρόσκληση σου για να πας στο Hogwarts έφτασε, όχι όμως με κουκουβάγια όπως θα περίμενες, αλλά στο κινητό σου μέσα από το νέο παιχνίδι Harry Potter: Hogwarts Mystery, εμπνευσμένο από το μαγικό κόσμο της J.K. Rowling.
Το Harry Potter: Hogwarts Mystery είναι ένα παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα που σου επιτρέπει να φοιτήσεις κανονικά στην Σχολή Μαγείας που πάντα ονειρευόσουν. Σχεδίασε το χαρακτήρα σου και ξεκίνα να μαθαίνεις φίλτρα και ξόρκια στις 7 τάξεις της Σχολής. Τα γνωστά μαθήματα της Σχολής όπως αυτό της Άμυνας Εναντίων των σκοτεινών Τεχνών και των Φίλτρων αλλά και η Μονομαχία θα είναι διαθέσιμα και όπως έγινε ήδη γνωστό θα διδάσκουν οι καθηγητές που αγάπησες (ή και που μίσησες) μέσα από τα βιβλία και τις ταινίες.
Η Warner Bros σε συνεργασία με την Jam City ανέλαβαν τη δημιουργία του. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store για Android και στο iOS και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.
Και λες και δεν αρκούσε αυτό, εντός του 2018 αναμένουμε άλλο ένα παιχνίδι για potterheads, το Harry Potter: Wizards Unite. Από τους δημιουργούς του Pokémon Go, αυτό το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας θα σε στέλνει σε πραγματικές τοποθεσίες για να συλλέξεις διάφορα αντικείμενα μέσω της εφαρμογής για κινητά. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να κυκλοφορήσουν, so stay tuned!
via GIPHY