Τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας

Αυτή θα είναι μία εβδομαδιαία στήλη με μερικά flash news από σειρές. Σήμερα θα μας απασχολήσουν τα Marvel's Punisher, το A Series of Unfortunate Events, Mr.Robot, Homeland και το The Good Fight.


Marvel's Punisher

Χθες το Netflix ανακοίνωσε πως ανανεώνει για δεύτερη σεζόν τον Punisher και έτσι θα έχουμε άλλη μία σεζόν με τον μοβόρο Franck Castle να σκοτώνει αβέρτα. Όλοι θέλουμε ένα rematch με τον Billy ώστε να του σπάσει ο,τι του έμεινε άθικτο (τι όχι) .ASOUE

Για το A Series of Unfortunate Events κυκλοφόρησαν οι παρακάτω φωτογραφίες που μας δίνουν μία πρώτη εικόνα της δεύτερης σεζόν στην οποία θα δούμε τα 5 επόμενα βιβλία δηλαδή τα: Η  Άτεγκτη Ακαδημία, Το ψεύτικο Ασανσέρ, Το αχρείο χωριό, Το νοσηρό Νοσοκομείο και το Σαρκοβόρο Τσίρκο. Ακόμα όπως δήλωσε ο Handler η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους πρώτους 4 μήνες του 2018 με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 μιας που η σειρά ακολουθεί το μοτίβο της γκαντεμιάς. Τέλος ξέρουμε ήδη μερικούς guest stars για τη δεύτερη σεζόν με τους σημαντικότερους να είναι οι Nathan Fillion, Tony Hale, Roger Bart, Lucy Punch και Sara Rue.
The Good fight

Χθες το CBS ανακοίνωσε πως το Good Fight, το spin off του The Good Wife θα κάνει πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν στις 4 Μαρτίου 2018. Είναι μία σειρά στο ίδιο μοτίβο με το TGW απλά πιο νεανική και με τα δικά της σκοτεινά σημεία.Mr.RobotΤο Mr.Robot και ο Elliot (you see what i did there) θα μας κρατήσουν παρέα για άλλη μία σεζόν χαροποιώντας όλους τους φανς που δεν είχαν (επίσημη) ιδέα για το εάν θα συνεχιστεί η σειρά ή όχι. Αυτό επιβεβαίωσε ο δημιουργός της σειράς Sam Esmail με ένα ποστ του στο Instagram
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sam Esmail (@samesmail) στιςHomelandΤο Homeland μετά από σχεδόν 10 μήνες απουσίας θα επιστρέψει στις 11 Φεβρουαρίου στην οθόνη μας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν.