Νέα αναβολή για το Ni no kuni II: Revenant Kingdom


Μετά το Far cry 5 και το Ni no kuni II: Revenant Kingdom αναβάλλεται για δυο μήνες με την κυκλοφορία του να ορίζεται πλέον για τις 23 Μαρτίου από την αρχική ημερομηνία που ήταν 19 Ιανουαρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της η Level-5 και ο Πρόεδρος της Akihiro Hino ανέφεραν: "Όπως όλοι γνωρίζετε η Level-5 έχει δεσμευτεί να παράγει υψηλού επιπέδου σχεδιασμό και ποιότητα σε κάθε ένα από τα παιχνίδια μας. Η εξέλιξη του τελευταίου μας project Ni no Kuni II: Revenant Kingdom πάει πολύ καλά και δεν μπορούμε να περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή τη νέα περιπέτεια με τους φαν μας. Σε μία προσπάθεια να καινοτομούμε συνεχώς και να φέρνουμε νέες εμπειρίες στους παίκτες, έχουμε βάλει νέα modes στο Ni no Kuni II: Revenant Kingdom συμπεριλαμβανομένου ενός νέου Skirmish (διαμάχη) και Kingdom Modes που σίγουρα θα ευχαριστήσουν τους παίκτες.


 Παρόλα αυτά με καινοτομίες και νέες ιδέες πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλα λειτουργούν       στην εντέλεια και με ένα διασκεδαστικό και δεμένο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε λίγο ακόμα χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι όλη η Ni no Kuni II: Revenant Kingdom εμπειρία συναντάει  την υψηλή ποιότητα και τα standars της Level-5 και της Bandai Namco. Έτσι σήμερα θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να κάνετε υπομονή καθώς μετακινούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ni no Kuni II: Revenant Kingdom στις 23 Μαρτίου για το PlayStation 4 και το PC. Θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες για το Ni no Kuni II: Revenant Kingdom στις επόμενες εβδομάδες και τους μήνες που έρχονται καθώς θα πλησιάζει η παγκόσμια κυκλοφορία του παιχνιδιού. Εκ μέρους όλων στην Level-5, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υπομονή και την συνεχή στήριξη σας" .

Αυτή είναι μία ακόμα καθυστέρηση στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι της level-5. Για την ακρίβεια είναι η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες αφού τον Ιούλιο του 2017 με την ημερομηνία κυκλοφορίας να είναι τον Νοέμβριο ο Hino με μία σχετικά παρόμοια ανακοίνωση δήλωσε πως χρειάζονται κι άλλο χρόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε αυτή να είναι όντως η τελευταία ακύρωση για το Ni no Kuni και τον Μάρτιο να το έχουμε επιτέλους στα χέρια μας!