Διέρρευσαν τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου για το PS Plus


Καλή χρονιά απ' ό,τι φαίνεται θα μας πει η Σόνυ και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιχνίδια που θα δοθούν από το PS Plus για την νέα χρονιά είναι πολύ δυνατά. Για αυτό πάμε να ρίξουμε μία ματιά σε πληροφορίες αλλά και τρέιλερ για τα δωρεάν παιχνίδια του Ιανουαρίου.


Την αρχή κάνει το Deus Ex Mankind Divided. Το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια κατά κάποιο τρόπο του Deus Ex Human Revolution και λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του τελευταίου. Κατά βάση είναι ένα action rpg παιχνίδι που δίνει έντονη βάση στο stealth. Από θέμα ιστορίας όμως: το έτος είναι 2029 και η χρυσή εποχή των βιονικών μελών έχει περάσει. Οι άνθρωποι με βιονικά μέλη θεωρούνται πλέον απόκληροι και απομονώνονται από την υπόλοιπη κοινωνία. Το έγκλημα και η τρομοκρατία αποτελούν το προπέτασμα καπνού μιας συνωμοσίας που απειλεί να πάρει τον έλεγχο του ανθρώπινου είδους. Εσύ (ναι εσύ) ως Adam Jensen χρησιμοποιείς τις δυνάμεις που έχεις αποκτήσει μέσω των augmentations  ώστε να έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιείς το περιβάλλον και το σώμα σου (που είναι πιο πολύ όπλο παρά σώμα) για να εξουδετερώνεις ή να ξεγλιστράς από εχθρούς. Ποιοι είναι αυτοί οι εχθροί; Μα φυσικά augmented terrorists και μία οργάνωση που ονομάζεται Illuminati. Η συνέχεια στο PS4 σας.Δεύτερος τίτλος για το ps plus Ιανουαρίου το Batman the telltale series. Ένα κλασσικό παιχνίδι της Telltale με το Point and click system. Η ιστορία διαδραματίζεται στο Γκόθαμ και παίζεις ως Bruce Wayne και Batman. Επιλέγεις πότε θέλεις να παίξεις με ποιον και σου δίνει την επιλογή να χειριστείς την κατάσταση είτε διπλωματικά (Bruce Wayne) είτε βίαια (Batman) αν και γενικά ο τρόπος που έχει φτιαχτεί η ιστορία σου χωρίζει στα ίσα τις φορές που παίζεις ως Bruce και ως Batman. Υπάρχουν 5 επεισόδια στα οποία πρέπει να αντιμετωπίσεις τα παιδιά του Άρκαμ και τις κατηγορίες εναντίον της Μάρθα και του Τόμας Γουέιν.

Τρίτο και μη άξιο αναφοράς είναι το That's You το οποίο το δίνουν για 4ο σερί μήνα στα δωρεάν παιχνίδια του Plus. Επόμενο βήμα το μοιράζουν στον δρόμο. Πολύ καλός μήνας αν όντως ισχύει η φήμη. Θα υπάρξει νέα ανάρτηση όταν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση αλλά ένα μπράβο στη Σόνυ για τα υπέροχα παιχνίδι που δίνει.