Η Millie Bobby Brown μπαίνει στην οικογένεια του Sherlock Holmes

Η Mllie Bobby Brown είναι ένα μικρό διαμάντι που από την εμφάνιση της στο Stranger Things ως Eleven έχει γίνει fan favorite και έχει κατακτήσει τους πάντες με τις εμφανίσεις της αλλά και με την ικανότητα της να ραπάρει. Τώρα ήρθε η ώρα λοιπόν για μία περισσότερη δική της σειρά και αν μη τι άλλο είναι ξεχωριστό να σε διαλέγουν για να είσαι μέλος της οικογένειας του Σέρλοκ Χολμς.

Η Eleven λοιπόν θα παίξει την Enola Holmes, την μικρή αδερφή του Σέρλοκ και του Μάικροφτ. Κανονικά στην αρχική εκδοχή του Σέρλοκ δεν υπήρχε η Enola αλλά στη σειρά βιβλίων μυστηρίου της Nancy Springer εμφανίστηκε για πρώτη φορά. Τα βιβλία ξεκίνησαν το 2006 με τίτλο “The Case of the Missing Marquess” και περιστρέφονται γύρω από τη μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ.
Στη σειρά βιβλίων λοιπόν, ο Σέρλοκ είναι ήδη ένας διάσημος ντετέκτιβ ενώ η Ενόλα είναι 20 χρόνια μικρότερη και παραμένει στο σπίτι όπου τη μεγαλώνει η μητέρα της. Αυτό συμβαίνει ώσπου εξαφανίζεται η τελευταία και πέφτει το βάρος στη μικρή Ενόλα να λύσει το μυστήριο. Γίνεται εμφανές ότι έχει μεγάλο ταλέντο στο να λύνει υποθέσεις μυστηρίου όπως ακριβώς και τα αδέρφια της Σέρλοκ και Μάικροφτ. Παρά τις αντιρρήσεις των αδερφών της που προτιμούν να συνεχίσει να μεγαλώνει ως μία σωστή βικτωριανή κυρία της εποχής της, η Ενόλα  περνάει τον καιρό της προσπαθώντας να ξεφύγει από τα καταπιεστικά αδέρφια της και να λύσει εγκληματικές υποθέσεις. Ίσως καταφέρει να λύσει και το μυστήριο γιατί ο Σέρλοκ είναι συνέχεια στην τσίτα και δεν την αφήνει να ζήσει όπως θέλει η ίδια.
Θυμίζουμε ότι η Millie Bobby Brown πέρα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Stranger Things έχει κλείσει και μεγάλο ρόλο για την ταινία Godzilla: King of Monsters. Ως τώρα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό για τη σειρά. Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά!