"Μάγισσες": Ονόματα του νέου καστ και διαφωνίες


Το reboot της σειράς "Μάγισσες" μετά από μήνες γεμάτους φήμες επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η σειρά θα επιστρέψει με νέα πρόσωπα στη γνωστή ιστορία 3 αδελφών που έχουν μαγικές δυνάμεις. Oι νέες ηρωίδες της σειράς θα είναι η Μέισι, η Μελ και η Μάντισον. Στις περιπέτειες των 3 κοριτσιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν δαίμονες και μάγια θα είναι και 3 άντρες. Ο Χάρι θα είναι ο λευκός φύλακας των κοριτσιών,  ο Γκάλβιν το αγόρι της Μέισι, ενώ ο Μπράιαν  θα είναι ο μοναχικός και ευαίσθητος φίλος της Μάντισον. 

Ο ρόλος του Γκάλβιν λοιπόν ανατέθηκε ήδη στον Ser'Darius Blain, που είδαμε πρόσφατα στην ταινία Jumanji: Welcome to the Jungle. Ο ρόλος του θα είναι βασικός στην ιστορία, καθώς θα είναι ένας σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και θα είναι ο έρωτας της Μέισι. Ο Γκάλβιν μάλιστα  περιγράφεται ως “το ιδανικό αγόρι” καθώς θα είναι “αστείος, γλυκός και σε επαφή με το συναίσθημά του”. Τα ονόματα των 3 ηθοποιών που θα υποδυθούν τις Μάγισσες αναμένονται να ανακοινωθούν. 

Σύμφωνα με το κανάλι CW, η νέα εκδοχή της σειράς "Μάγισσες" θα έχει διαφορές από το ορίτζιναλ σόου των 90s. Η ζωή των 3 μαγισσών τοποθετείται σε μία πανεπιστημιούπολη και η ιστορία είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα. Το reboot αναμένεται πιο κωμικό  και δυναμικό, η μία από τις αδελφές θα είναι λεσβία στην συγκεκριμένη εκδοχή, ενώ γενικά έχει θεωρηθεί από πολλούς ότι θα έχει έντονα στοιχεία φεμινισμού όλο το σόου. Αυτές οι αλλαγές των Jessica O'Toole και της Amy Rardin έχουν διχάσει το κοινό, ενώ η Σάνεν Ντόχερτυ, μέρος του ορίτζιναλ καστ ως Πρου, έχει ήδη ενστάσεις για τη νέα πρόσληψη της ιστορίας.