Οι νέες κυκλοφορίες του Μαρτίου και οι καλύτερες προσφορές για Playstation 4

Σημαντικός μήνας ο Μάρτιος για τους κατόχους του ps4. Μεγάλες νέες κυκλοφορίες αλλά και τεράστιες εκπτώσεις μας περιμένουν στο playstation store. Για να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν αυτό το μήνα αλλά και τις προσφορές που αξίζει να τσιμπήσουμε απο το ps store.

Νέες κυκλοφορίες


A Way Out

Το prison break σε παιχνίδι. Ένα νέο παιχνίδι που βασίζεται σε co-op καθώς είσαι ένας από τους δυο παίκτες που συμμετέχει σε μία μεγάλη απόδραση. Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις μόνος όπως και να μοιραστείς την οθόνη σου σε κάποιο με local co-op και split screen. Το παιχνίδι ξεκινάει σαν μία τρελή περιπέτεια αλλά γρήγορα εξελίσσεται σε ένα συναισθηματικό έργο όπου εμβαθύνει στον χαρακτήρα των πρωταγωνιστών χωρίς να στερείται δράσης, κυνηγητού. Κυκλοφορεί στις 22 Μαρτίου.
Assassin's Creed Rogue Remastered

Το πιο σκοτεινό κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed, το Assassin's Creed Rogue, επιστρέφει ανανεωμένο. Μέσα από το χάος και τη βία του Γαλλοϊνδιανικού Πολέμου, ο Shay Patrick Cormac, από κυνηγός γίνεται το θήραμα, καθώς από assassin γίνεται πλέον στόχος των ασσασίνων. Έτσι ξεκινάει ένας πόλεμος μεταξύ του Shay και των πρώην συνεργατών του. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και δυο έξτρα αποστολές «The Armor of Sir Gunn» και «The Siege of Fort de Sable». Το παιχνίδι κυκλοφορεί 20 Μαρτίου.
Devil May Cry HD Collection

Η συλλογή περιλαμβάνει Devil May Cry, Devil May Cry 2 και Devil May Cry 3: Dante's Awakening. Τρια παιχνίδια σε ένα είναι τα αγαπημένα μου γιατί είναι και σε αρκετά καλή τιμή (βλέπε Crash Bandicoot, Uncharted The Nathan Drake Collection, Bioshock, Assassin's Creed The Ezio Collection). Ως Dante ο ημίθεος δαίμονας,γιος μιας αγγέλου και ενός δαίμονα χρησιμοποιεί τις έμφυτες ικανότητές του και αρχαίες δαιμονικές δυνάμεις για να ξεκινήσει πόλεμο ενός ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και να σώσει την ανθρωπότητα από την καταδίκη της. Το παιχνίδι κυκλοφορεί 13 Μαρτίου.
Far cry 5

Το σκηνικό διαδραματίζεται στη βορειοδυτική Αμερική και συγκεκριμένα στο Eden’s Gate και θυμίζει κάπως Western και αγροτική ζωή ταυτόχρονα. Άλλη μια καινοτομία για τη σειρά του Far Cry είναι ότι ολόκληρο το campaign θα μπορεί να παιχθεί με co-op. Στόχος του campaign είναι να συλλάβετε τον Joseph Reed γνωστό και ως Father και να διαλύσετε την οργάνωση του, τους Project. Μερικά άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι το κυνήγι και το κλασσικό grinding για πόρους, οι εναέριες μάχες και το map editor όπως και στους προηγούμενους τίτλους. Το παιχνίδι κυκλοφορεί 27 Μαρτίου. 
Ni No Kuni II: The Revenant Kingdom


Το παιχνίδι θα αποτελέσει το sequel του Ni no Kuni: Wrath of the White Witch. Ο παίκτης θα χειρίζεται τον Evan Pettiwhisker Tildrum έναν νεαρό βασιλιά από τον οποίο κλάπηκε η εξουσία και το βασίλειο του και ξεκινάει το ταξίδι του για να ανακτήσει και τα δύο. Κατά τη διάρκεια της μάχης οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν και άλλους χαρακτήρες σε ένα σύστημα που θυμίζει πάρα πολύ Final Fantasy XV. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου και είναι αυτό που περιμένω περισσότερο από όλα τα παραπάνω και ελπίζω να με δικαιώσει.Προσφορές

Heavy Rain & Beyond Two Souls

Στα 13 ευρώ θεωρώ πολύ καλή προσφορά αυτά τα δυο παιχνίδια μαζί. Ένα roller coaster συναισθημάτων και δράσης που στο τέλος σε αφήνουν με μία σκέψη: τι άλλο θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά ώστε όλα να γίνουν καλύτερα. Πιο πολύ έργο τέχνης παρά παιχνίδι, αξίζει να είναι σε κάθε συλλογή.Knowledge is Power


Με ένα επικό τρολάρισμα συνοδεύτηκε η κυκλοφορία του Η Γνώση είναι δύναμη από τη Σόνυ. Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε στα 19.99 ευρώ την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του ήταν σε προσφορά στο ps store 9.99 ευρώ. Ένα παιχνίδι για 2-6 άτομα που είναι ό,τι πρέπει για να σπάσεις πλάκα με την παρέα σου σε ένα παιχνίδι γνώσεων καθώς το παιχνίδι υπάρχει και με ελληνική μεταγλώττιση.
Bloodborne

Μπορεί να δίνει την απλή έκδοση δωρεάν το ps plus αυτό το μήνα αλλά να έχεις την goty είναι το κάτι άλλο. Άρα στα 6.99 αξίζει να το χτυπήσετε. Άντε και καλά you died.
Horizon Zero Dawn Complete Edition

Στα 29.99 ευρώ το έπος της Guerrilla είναι υπέροχη προσφορά. Το παιχνίδι είναι στα τοπ-3 παιχνίδια του ps4 για το 2017. Η υπέροχη ιστορία της Aloy θα σας συγκινήσει και θα σας συναρπάσει.
Nioh Complete Edition

Το Nioh complete edition είναι για γερά νεύρα. Οπλιστείτε με υπομονή, θυμηθείτε ότι τα χειριστήρια είναι πανάκριβα. Στα 29.99 είναι τρομερή προσφορά αν σκεφτείς ότι θα σε κρατήσει 300 ώρες εύκολα.Να σημειωθεί ότι οι προσφορές λήγουν στις 22 Μαρτίου. Ελπίζω να έχετε λεφτά.