Μεταλλικά παπούτσια: η νέα τάση


Θέλουμε;Πηγή φωτογραφίας: theblondeandthebrunette.com


Ναι, βεβαίως. Έχουν στυλ, προσωπική άποψη και αν συνδυαστούν σωστά δημιουργούν ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Μπορεί να μας φαίνεται λίγο δύσκολο, αλλά αν ψάξουμε στο διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε άπειρες προτάσεις. Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να τα φοράμε από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Κυκλοφορούν σε άπειρες μορφές, όπως γόβες, loafers, μπότες και πολλά άλλα.


Πηγή φωτογραφίας: Polyvore


Ακόμη και αν δεν επιθυμούμε να είναι λαμπερά ή με μεταλλική επένδυση στο σύνολό τους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το μέταλλο σε λεπτομέρειες. Εξακολουθεί να δείχνει υπέροχο και ίσως ασφαλέστερη επιλογή για εργασιακό περιβάλλον.


Πηγή φωτογραφίας: "Shedoes.com.au"


Πρόκειται για μια νέα τάση της μόδας, η οποία είναι πολύ πιθανό να μείνει στις κλασικές επιλογές. Η ευελιξία τους σχετικά με τα υφάσματα και το είδος των ρούχων που μπορούμε να τα συνδυάσουμε, καθώς και των ωρών που μπορούμε να τα φορέσουμε, μας επιτρέπει να τα θεωρούμε μια καλή και πρακτική ιδέα με στυλ.

Πώς να τα φορέσεις


  • Στο γραφείο
Πηγή φωτογραφίας: Pinterest
Στο γραφείο μπορούμε να συνδυάσουμε loafers, mules, oxfords, γόβες και μποτάκια. Ταιριάζουν αρμονικά με τζιν, παντελόνια, φούστες, φορέματα, culottes και παντελόνια τύπου palazzo. Οι ιδέες αυτές αφορούν σε office style, αλλά είναι ιδανικές και για μια πρωινή εμφάνιση.


  • Στην βόλτα

Πηγή φωτογραφίας: "bedazzleafterdark.com"

Για μια βραδινή εμφάνιση, προηγούνται οι γόβες, τα μποτάκια, οι μπότες. Έχουμε το περιθώριο να τολμήσουμε με πιο λαμπερές αποχρώσεις  και με μεγαλύτερη επιφάνεια μεταλλικού στοιχείου. Οι συνδυασμοί ρούχων είναι και εδώ αρκετοί. Θα προτείναμε, ωστόσο να μη χρησιμοποιηθεί έντονη παγιέτα, υπέρογκο glitter ή κάποια άλλη έντονη υφή σε μεγάλη ποσότητα.