4 κορυφαίοι τρόποι για να μυρίζεις πάντα υπέροχα!


Όπως όλοι έχουμε διαπιστώσει, η άνοιξη μπήκε για τα καλά, οι πρώτες καθοριστικές μέρες για την έναρξη του καλοκαιρινού κλίματος, ξεκίνησαν δυναμικά. Ο υδράργυρος ανεβαίνει σταθερά. Έχουν γίνει λοιπόν εμφανέστατες, αυτές οι αλλαγές του καιρού και στο σώμα μας, έχουμε παρατηρήσει ότι ιδρώνουμε πιο εύκολα και ενδεχομένως δεν μπορούμε να διατηρήσουμε, την φρεσκάδα που μας προσέφερε το ντους που κάναμε στο σπίτι μας. Αυτό λοιπόν,που έχει σημασία είναι ότι υπάρχουν αρκετές λύσεις, ως προς την διατήρηση της φρεσκάδας του σώματος μας, και αυτό είναι πολύ σημαντικό! Παρακάτω θα παρουσιάσω 4 κορυφαίους τρόπους, όπου κατά την άποψή μου, μπορούν να μας διατηρήσουν "φρέσκους", όλη μέρα.

1) Καθαρά ρούχα 

Είναι ξεκάθαρο πως όσο σχολαστικοί και να είμαστε, με την προσωπική μας υγιεινή, τα καθαρά, φρέσκα ρούχα, αποτελούν σημαντικό συστατικό ολοκλήρωσης της καθαριότητας που " κατασκευάζουμε"  για τον εαυτό μας. Τα φρέσκα, μυρωδάτα ρούχα  ενισχύουν την φρεσκάδα του ντουζ όλη τη μέρα καθώς και στην περίπτωση που το άρωμα του αφρόλουτρου σταματήσει να μυρίζει, τα καθαρά ρούχα  το επικαλύπτουν και εκτός των άλλων, μας κάνουν να αισθανόμαστε καθαροί, όλη μέρα.

2) Ξηρό σαμπουάν


Το θαυματουργό ξηρό σαμπουάν, είναι αυτό που θα μας βοηθήσει, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας, φρέσκα και καθαρά όλο το εικοσιτετράωρο. Είναι μια εύκολη, πρακτική και γρήγορη λύση, που μας λύνει τα χέρια, στο ζήτημα του λουσίματος.

3) Κρέμα σώματος σε συνδυασμό με το αντίστοιχο άρωμα


Η αγάπη για τα αρώματα και τις κρέμες σώματος, είναι ευρέως διαδεδομένη σε όλες τις γυναίκες. Τα δύο αυτά προϊόντα, τις κάνουν να νοιώθουν, όμορφες, ελκυστικές και τους δίνουν άπλετη αυτοπεποίθηση. Αυτό που όλες πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι εφόσον θέλουμε να διατηρούμε την ωραία μας μυρωδιά όλη μέρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάσουμε το ωραίο μας άρωμα  με την αντίστοιχη κρέμα σώματος. Η κρέμα σώματος, θα λειτουργήσει ενισχυτικά για το άρωμα και έτσι θα μοσχοβολάμε όλη μέρα!

4) Αποσμητικό παντού και πάντα!


Τελευταία και σωτήρια λύση στο πρόβλημα μας που αφορά τη μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα μας, αποτελεί το αποσμητικό για την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης, καθώς αποτελεί μία περιοχή στην οποία μπορούμε να ιδρώσουμε πολύ εύκολα. Το αποσμητικό λοιπόν καθιστά, αναγκαίο κακό. Όσο πιο συχνά φρεσκάρουμε την συγκεκριμένη περιοχή, τόσο πιο όμορφα θα μυρίζουμε, για αυτό, καλό είναι να μην λείπει από την τσάντα μας.