Οικογένεια Άνταμς- Το καστ και οι πρώτες εντυπώσεις

addams family 2019

Στις 11 Οκτωβρίου του 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία κινουμένων σχεδίων "Οικογένεια Άνταμς" βασισμένη στο έργο του Charles Addams. 

Σε σκηνοθεσία Greg Tiernan και Conrad Vernon θα είναι η κλασική ιστορία της εκκεντρικής οικογένειας ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Matt Lieberman. Οι ζωές της οικογένειας Addams αρχίζουν να ξεδιπλώνονται όταν αντιμετωπίζουν έναν πανούργο και επιτήδειο παρουσιαστή reality  show της τηλεόρασης, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για  μια μεγάλη γιορτή.

Ο σκηνοθέτης Vernon είπε: "Ο Greg και εγώ ήμασταν πάντα φανατικοί της σειράς  Addams Family στις προηγούμενες εκδοχές της, οπότε όταν συναντηθήκαμε για να κάνουμε αυτή την ταινία ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι, γιατί θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Έχοντας αυτό κατά νου, άντλησα έμπνευση από το original cartoon του  Charles Addams και αποφάσισα να πω την ιστορία του πώς γνωρίστηκαν ο Gomez και η  Morticia  και ξεκίνησαν την οικογένεια τους. Αυτή η μοναδική προσέγγιση με "τράβηξε" στο να σκηνοθετήσω την ταινία. Επίσης, το καστ της αναμενόμενης ταινίας θα δώσει ιδιαίτερη πνοή στο έργο, η οποία θα απευθύνεται τόσο στους παλαιότερους fans της σειράς, όσο και στη νέα γενιά που θα γνωρίσει την ιστορία. "

morticia and gomez addams

Το καστ των ηθοποιών που θα δώσει φωνή στους χαρακτήρες έχει ανακοινωθεί και αποτελείται από μεγάλα ονόματα. Τη φωνή της Morticia Addams θα αποδώσει η Charlize Theron και του συζύγου της Gomez Addams o Oscar Isaak. Την αγαπημένη, νοσηρή Wednesday  θα αναλάβει η Chloë Grace Moretz. Ο νεαρός πρωταγωνιστής του Stranger Things Finn Wolfhard θα είναι ο Pugsley Addams ενώ ο Nick Kroll θα δώσει φωνή στον Θείο Fester. Η δύο φορές υποψήφια για όσκαρ Bette Midler θα είναι η φωνή της γιαγιάς της οικογένειας ενώ η Allison Janney θα είναι στο ρόλο της Margaux Needler.