Τα καλύτερα αντιηλιακά του 2018!


sunscreen

Κορίτσια μου, το καλοκαιράκι βρίσκεται εδώ, και παρόλο που μας κάνει κάτι κόνξες, έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του από τον Ιούνιο! Βέβαια, έχουμε διχαστεί λιγάκι, γιατί πότε βρέχει, πότε έχει καύσωνα! Το κλίμα μας εν ολίγοις, έχει γίνει τροπικό! Αυτό που σίγουρα όμως πρέπει να πραγματοποιούμε με ευλάβεια αυτούς τους μήνες, είναι η καθημερινή χρήση αντιηλιακού έτσι ώστε να προστατεύουμε το δέρμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία και την πρόωρη γήρανση. Το αντιηλιακό καθίσταται απαραίτητο για το δέρμα μας για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω αλλά  και για να διατηρεί την ελαστικότητα, την υγρασία και την ποιότητά του! Εξάλλου το γυναικείο δέρμα, όπως γνωρίζουμε, είναι αρκετά πιο ευαίσθητο από το αντρικό και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα! Παρακάτω θα σας παρουσιάσω τα δικά μου αγαπημένα αντιηλιακά για αυτό το καλοκαίρι !

1. Active Sun Screen innovative black fluid!


frezyderm active sunscreen

Η ολοκληρωμένη σειρά Active Sun Screen  της Frezyderm αποσκοπεί σε μια ισχυρή αντιηλιακή κάλυψη της επιδερμίδας μας και όχι μόνο! Η συγκεκριμένη σειρά προσφέρει ολική δερματική φροντίδα! Τα Active Sun Screen έχουν ειδική μαύρη χρώση, που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής, για ομοιόμορφη επάλειψη του αντιηλιακού. Στην παρούσα φάση, θα αναφερθούμε στο αντιηλιακό προσώπου με μαύρο άνθρακα και δείκτη προστασίας 50! Ο μαύρος άνθρακας, είναι ένα φυσικό συστατικό με ασύλληπτες καθαριστικές ιδιότητες! Απορροφά όλους τους ρύπους που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η συγκεκριμένη αντιηλιακή κρέμα προσώπου, είναι απλά υπέροχη. Έχει λεπτόρρευστη, δροσερή υφή, ανάλαφρη σύνθεση και υπέροχο άρωμα! Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!

2. Carroten aquavelvet αντιηλιακό γαλάκτωμα !

carroten aquavelvet
Η προηγμένη καλλυντική  φροντίδα συναντά την αντηλιακή τεχνολογία, προσφέροντας μοναδική εμπειρία προστασίας, περιποίησης και βελούδινης απαλότητας.  Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα, διαθέτει μοναδικό άρωμα, υπέροχη υφή που απορροφάται εύκολα από το δέρμα χωρίς να αφήνει την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας. Πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε!