Τα Rugrats επιστρέφουν με νέα επεισόδια

rugrats

Η Nickelodeon και η Paramount Pictures ανακοίνωσαν ότι θα επαναφέρουν την παιδική τηλεοπτική σειρά των 90s Rugrats. Το τελευταίο trend στο κανάλι Nickelodeon είναι να επαναφέρει στο σήμερα καρτούν που αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια και φυσικά το Rugrats δεν θα μπορούσε να λείπει. Ο λόγος για 26 καινούργια επεισόδια αλλά και μία live action ταινία. Στο νέο αυτό υλικό θα δούμε τις περιπέτειες των μπομπίρων να συνεχίζονται αλλά θα γνωρίσουμε και νέους χαρακτήρες.

“Η σειρά Rugrats είναι αναμφίβολα είναι από τα πιο αγαπημένα cartoon στην ιστορία της τηλεόρασης, και είμαστε ενθουσιασμένοι που ένα τελείως καινούργιο κοινό θα γνωρίσει τους ήρωες σε νέες περιπέτειες", δήλωσε η  Sarah Levy, διευθύνουσα σύμβουλος της Nickelodeon. 

Οι δημιουργοί της σειράς, όπως την γνωρίσαμε από το 1991 έως το 2004 Arlene Klasky, Gábor Csupó και Paul Germain, θα είναι υπεύθυνοι παραγωγής. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 από την  Paramount Pictures, ενώ η παραγωγή των επεισοδίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Εσύ πολύ πιθανό να θυμάσαι τη σειρά να προβάλλεται πριν χρόνια στο ελληνικό κανάλι Channel 9 και αργότερα στο ελληνικό Nickelodeon.