Η Emma Watson πρωταγωνίστρια στο «Μικρές Κυρίες»

emma watson

Η Emma Watson θα αναλάβει έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων  στην ταινία "Μικρές Κυρίες" σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig. Η ταινία αποτελεί διασκευή του ομώνυμου κλασικού μυθιστορήματος της Louisa May Alcott. Τον ρόλο  αρχικά τον είχε η Emma Stone, η οποία όμως λόγω υποχρεώσεων, όπως την προώθηση της ταινίας The Favourite, του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου στην οποία πρωταγωνιστεί, δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει. 

Μαζί με την Watson θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία η Meryl Streep, η Laura Dern, η Saoirse Ronan και ο Timothee Chalamet. 

Η ιστορία των τεσσάρων αδελφών Μαρτς που μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που έφερε ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος, με τον πατέρα τους να λείπει εργαζόμενος ως πάστορας και τις ίδιες να ζουν χωρίς οικονομικούς πόρους, είναι ένα κλασικό έργο που κυκλοφόρησε το 1868. Η Μεγκ, η Τζο, η Μπεθ και η Αμυ, τόσο διαφορετικές και τόσο αγαπημένες μεταξύ τους, μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αντιστέκονται στις δυσκολίες, να ξεπερνούν τα εμπόδια, να νικούν τα λάθη και τα ελαττώματά τους, να χαίρονται ότι τους προσφέρει η ζωή.

H πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει τα Χριστούγεννα του 2019