Μια σειρά από ατυχή γεγονότα - Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες

μια σειρά από ατυχή γεγονότα σεζόν 3

Καλώς τα παιδιά. Αυτό είπα με το που είδα τις νέες φώτο για την τελευταία σεζόν του A Series of unfortunate events στο Instagram. Φωτο από στιγμές που περιμένουν με ανυπομονησία όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία και με ενθουσιασμό ή τρόμο όσοι απλά παρακολουθούν τη σειρά.μια σειρά από ατυχή γεγονότα σεζόν 3

Σύμφωνα με τον παραγωγό της σειράς Barry Sonnenfeld στη διάρκεια της τελευταίας σεζόν θα εμβαθύνουμε στη μυστική οργάνωση V.F.D που συνδέεται με όλα όσα έχουν συμβεί στους Μποντλερ. Ταυτόχρονα θα μάθουμε πράγματα τόσο για τον Ολαφ όσο και για όσα έγιναν στο παρελθόν και έχουν αντίκτυπο μέχρι σήμερα. 

μια σειρά από ατυχή γεγονότα σεζόν 3


Ο Sonnenfeld δήλωσε ότι ενώ το τέλος του 13ου (αλίμονο) βιβλίου ήταν πάρα πολύ ανοιχτό και άφησε πολλούς παραπονεμένος, το τέλος που θα δώσουν εκείνοι στη σειρά θα είναι τέτοιο ώστε να ταιριάξει με την ιδέα του Handler για το τέλος του έργου του αλλά και να το επεκτείνει. Περιμένω κάτι σαν 20 χρόνια αργότερα και να δούμε πως είναι η ζωή της Βάιολετ, του Κλάους και της Σάνυ μετά από όσα πέρασαν. 

μια σειρά από ατυχή γεγονότα σεζόν 3


Αυτή τη σεζόν θα απολαύσουμε μια Κιτ Σνίκετ με μεγαλύτερο ρόλο από ότι στα βιβλία. "Είναι ιδανική για το ρόλο, μόλις την είδα το ένιωσα. Είναι έξυπνη, ναζιάρα, δυναμική" δήλωσε ο Barry. Ενώ το taxi του Ζακ το οποίο θα οδηγεί πλέον η αδερφή του Κιτ θα εξελιχθεί σαν έναν ακόμα χαρακτήρα (ό,τι ξέρετε ξέρω). Τέλος θα δούμε την κορύφωση του Ολαφ ως χαρακτήρα καθώς πλέον θα είναι ο απόλυτος κακός κάτι το οποίο προετοίμαζαν σιγά σιγά επί τρεις σεζόν. Αναμένουμε τα καλύτερα.


μια σειρά από ατυχή γεγονότα σεζόν 3