Η ακύρωση του Daredevil και οι αντιδράσεις

ακυρώθηκε το daredevil αντιδράσεις

Μετά την ανακοίνωση της διακοπής της σειράς Daredevil, μιας σειράς του Netflix σε συνεργασία με την Marvel, οι αντιδράσεις υπήρξαν πολλές. 

Το κοινό της σειράς εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκεια του στο Twitter αλλά και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για αυτή την απρόσμενη ακύρωση. Αν και η Marvel σε ανακοίνωση της δήλωσε πως θα δούμε στο μέλλον περισσότερο Daredevil, το κοινό δεν φαίνεται να καθησυχάζεται. 

Αναρτήσεις υπήρξαν και από μέλη του καστ, για την τόσο απρόσμενη διακοπή της σειράς που έλαβε εξαιρετικές κριτικές στο ξεκίνημα της. Η Deborah Ann Woll (Karen Page) εξέφρασε την λύπη της σε ανάρτηση της στο Twitter, ενώ ευχαρίστησε και τον Eric Oleson, παραγωγό της 3ης σεζόν.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ακυρώνεται σειρά της Marvel σε συνεργασία με το Netflix. Αυτό στρέφει όλα τα βλέμματα στις εναπομείνασες δύο σειρές "Jessica Jones" και "Punisher" που είναι προϊόντα αυτής της συνεργασίας. Οι δύο αυτές σειρές προβλέπεται να προβληθούν κανονικά. Αν όμως θεωρήσουμε το Daredevil ως τον βασικό άξονα αυτής της συνεργασίας, ίσως και αυτές να τελειώσουν άδοξα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επερχόμενο συνδρομητικό κανάλι της Disney πρόκειται να δούμε κάποιες σειρές της Marvel. Ίσως αυτή η νέα συνεργασία, μπορεί να σημαίνει και την επαναφορά των σειρών της Marvel που δεν ευδοκίμησαν στο Netflix. Ίδωμεν.