Ταυτισμένος Λάθος: Το Deca στο Spotify

Ταυτισμένος Λάθος: Το Deca στο Spotify

Ο Παναγιώτης Κυριακού, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Ταυτισμένος Λάθος (εν συντομία Ταφ Λάθος), έκανε upload το πρόσφατο άλμπουμ του με το όνομα Deca  στο Spotify. Μία στιγμή που όλοι περιμέναμε!


Ο γνωστός ράπερ έχοντας ως αφετηρία το συγκρότημα Ψυχόδραμα, εξελίχθηκε στην συνέχεια σε solo artist κυκλοφορώντας πολλά πετυχημένα άλμπουμ και singles.


Το πρώτο του άλμπουμ το 2010 με τίτλο ''Ήταν Περίεργη Κατάσταση'', συμπληρώθηκε το 2012 από το ''Μόνο Με Χρώμα'', ενώ ακολούθησαν τα άλμπουμ ''Ελπίδα'' και ''Deca''. To Deca παραπέμπει στην λέξη Decadans (παρακμή) ενώ συμβολίζει και τον αριθμό των συμπεριλαμβανόμενων tracks.

Τα νέα του μουσικά κομμάτια συνοδεύονται από υψηλής ανάλυσης video clip στο YouTube τα οποία συνθέτουν ένα συνεχές και ενδιαφέρον σενάριο.

Ταυτισμένος Λάθος: Το Deca στο Spotify


 Ο Ταφ Λάθος προετοίμαζε καιρό το έδαφος για την νέα του δημιουργία κάνοντας πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου του 2019. Συγκεκριμένα, ανέρτησε    την εξής δημοσίευση σε όλα του τα social media: ''Δέκα κομμάτια, Δέκα Videoclips. Το κάθε ένα μόνο του μια ιστορία. Και τα Δέκα μαζί, ένας Long Player δίσκος και ταυτόχρονα μια ταινία μεσαίου μήκους.

Δέκα Video, ένα την ημέρα για Δέκα μέρες, στις Δέκα το βράδυ θα συνθέσουν το Puzzle του "DECA".  Μετά την ολοκλήρωση και των Δέκα επεισοδίων, θα κυκλοφορήσει και η ενιαία ταινία ολοκληρώνοντας τον κύκλο που μαθηματικά και συναισθηματικά μεταφράζεται με τον αριθμό Δέκα.''
Πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Aprovoli, ηχογραφώντας μαζί του το κομμάτι ''Απ' τις μέρες'', ενώ στις 21/6 εξέπληξε το κοινό στο φεστιβάλ Release Athens στην Πλατεία Νερού. Στην συνέχεια φρόντισε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ακροατών αναρτώντας την νέα του δημιουργία στην πλατφόρμα του Spotify. Μάλιστα,επιβεβαίωσε στα σχόλια ότι θα φροντίσει να αναρτήσει και όλους τους προηγούμενους δίσκους του.

Αναμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τις επόμενες δράσεις του, μη ξεχνώντας φυσικά την παρουσίαση του δίσκου του στις 19 Οκτωβρίου, στο Fuzz Live Music Club.
Φαίνεται πως το 2019 είναι η ''χρονιά'' του.

Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για την παρουσίαση του δίσκου του εδώ
Ταυτισμένος Λάθος: Το Deca στο Spotify